Fugning Horsens

VI TILBYDER

Fugning Horsens 

”En fuge skal være usynlig, skarp, tæt og pænt afsluttet ”

Jysk Fugeentreprise har eksisteret som enkeltmands fugefirma i Horsens siden 2012 og drives til dagligt af mig. Som fugemand i Horsens og omegn kan jeg hjælpe dig med forskellige fugeopgaver. Jeg lægger både kvalitetsfuger og udskifter dine gamle fuger til helt nye. Uanset hvilken fugeopgave du mangler hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte mit fugefirma i Horsens.

Få påført nye kvalitetsfuger af en sikker hånd

Dine nye fuger skal lægges med en jævn og rolig bevægelse. Den opgave kan jeg som fugemand i Horsens og omegn klare for dig. Alt afhængig af hvilke fliser, vinduer og trægulv du har i din bolig, vil der være forskellige farvekombinationer at vælge mellem. Korrekt valg af fuge og farve gør, at du får pæne farveafstemte rum med flotte afslutninger. Som fugemand i Horsens tilbyder jeg rådgivning om farvevalg, fugetyper og lægger gerne nye kvalitetsfuger i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Nye fuger i køkkenet

For at sikre at din køkkenvask og bordplade kan afsky vand og holder tæt, skal der lægges en fin tynd blød silikonefuge. Det kaldes også for en forsegling. Hvis ikke du får påført en tæt forsegling, kan der trænge vand ind i de skabe, som ligger tæt på samlingerne. Det vil gøre at dine køkkenskabe og din bordplade på sigt vil tage skade. Det er normalt, at silikonefugen bliver lagt før køkkenvasken spændes fast. Lægges silikonefugen korrekt, vil du få en flot afslutning, som skaber en pæn helhed til dit køkken.

Vådrumssikre fuger i badeværelset

Det er vigtigt, at den fuge som benyttes i badeværelset er egnet til vådrum og indeholder fungicider, som hindrer skimmelsvamp i at gro. Der findes to forskellige fugetyper til badeværelset, når der skal monteres nye fuger. Der kan anvendes en mørtelfuge, som er forholdsvis hård. Denne fuge bruges mellem fliserne på væggen og gulvet.
Den bløde silikonefuge bruges til samlinger ved fx vægge, hjørner og afløb. Med nye fugninger får du stort set ingen vedligeholdelsesarbejde. Dog vil det altid være en god ide at tørre dine fuger af i brusenichen, så du undgår kalk, fugt og skimmelsvamp og derved forlænger dine nye fugers levetid.

Expanderende fugebånd

Jeg tilbyder som erfaren fugemand i Horsens og omegn at montere expanderende fugebånd. Det er et komprimeret tætningsbånd, der udvider sig op til fem gang i bredden, hvilket giver en stærk tætning og elastisk fuge. Denne fuge er særligt velegnet til døre, vinduer og mellem bygningselementer både indenfor og udenfor. Expanderende fugebånd sikrer, at fugen kan ånde i vinduer, hvis der skulle komme fugt inde bagved fugen. Expanderede fugebånd er en god løsning, hvis du vil undgå skader som råd og skimmelsvamp.

Men vigtigst af alt, personlig service og godt håndværk.

Trænger dine fuger til at blive skiftet?

Som et lokalkendt fugefirma i Horsens er et af mine specialområder udskiftning af gamle fuger.Når der fx bruges bløde fuger i fx vådrum, vil de efter 5 til 10 år trænge til en udskiftning. Fugt og slitage påvirker fugens levetid. Det er en god ide at få lavet en omfugning, når dine fuger er mørnede, revnede eller påvirket af skimmelsvamp. Med en omfugning sikrer du at forlænge det omkringliggende materiales levetid. Hvis ikke dine fuger bliver skiftet, kan de revne og skabe ødelæggelse længere nede i konstruktionerne. Som professionel fugemand kan jeg vurdere, hvad årsagen til fugens skade er og sikre, at den nye omfugning bliver udført korrekt. Den gamle fuge samt rester fra støvpartikler bliver altid grundigt fjernet før der lægges nye fuger. Jeg kender som fugemand alt til, hvor henne i dine rum der skal bruges akrylfuger, elastiske fuger og fugebånd. Sådan fuger Jysk Fugeentreprise. Det er vigtigt, at en fuge altid konstrueres ud fra hensyn til fugtindholdet, luft, vand og temperatur i husets forskellige rum.

Får du udført fugninger af Jysk Fugeentreprise kan du se frem til:

Der benyttes forskellige betegnelser for de fugninger, som Jysk Fugeentreprise kan være behjælpelig med. Jysk Fugeentreprise kan hjælpe dig med en forsegling, som er en mindre fuge på 8 mm og ofte mindre, som sikre, at der ikke trænger vand ind i forskellige aflukninger. Forseglinger er forholdsvis nemme at lægge, men kræver alligevel en sikker hånd, så fugen bliver pæn.
Du kan også få lagt en fuge, som er forholdsvis bred og dybere end en forsegling. Fugen bruges til at tætne mellem fx gulv og væg eller mellem to vægge. Denne fuge kræver professionel håndtering, hvis du vil sikre dig et flot resultat i dine rum.

Jysk Fugeentreprise – din garanti for solidt fugearbejde

For at opretholde et godt ry, som professionel fugemand i Horsens og omegn, er det vigtigt at skabe flotte fugeresultater. Derfor vægter jeg som fugemand altid et stort kendskab til de forskellige fugemasser og fugekonstruktioner meget højt.

Skal Jysk Fugeentreprise hjælpe dig med renovering eller nye fuger i Horsens og omegn? Måske har du et større byggeri, som kræver flere meter præcist udført fugearbejde

Jeg kommer gerne forbi dit hjem eller din virksomhed og giver et godt tilbud på fugearbejde. Du er også altid velkommen til at sende mig et par billeder over e-mail, hvor jeg hurtigt kan udregnet en pris på dit kommende fugearbejde. Du kan se frem til god service, godt håndværk og solide kvalitetsprodukter. Jeg glæder mig til at hjælp dig med flotte fuger!

Har du spørgsmål til det ene eller andet er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 28 30 38 68 eller på mail: jyskfugeentreprise@gmail.com 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation